Riet langs een sloot tijdens zonsopkomst of zonsondergang, ergens in de Noordoostpolder.

11Beaufort

Op dit moment is 11Beaufort hét informatiecentrum van windpark Noordoostpolder. Hier ontvangen we groepen gasten van jong tot oud om ons verhaal over de windmolens te vertellen. Ook nemen we geïnteresseerde gemeenten en provincies uit binnen- en buitenland mee in het verhaal van de bouw van het windpark en de successen en struikelpunten die in dit proces naar voren zijn gekomen.

Uitbreiden

Inmiddels is windpark Noordoostpolder al een tijdje in gebruik en gebeurt er al  heel veel meer op het gebied van windenergie door heel Flevoland. Echter, is er nog geen plek om al deze kennis en informatie die deze ontwikkelingen met zich meebrengen te delen. Daarom willen wij als 11Beaufort ons informatiecentrum graag uitbreiden naar een informatiecentrum voor de ontwikkelingen op het gebied van windenergie in Flevoland.

Energietour

Op 8 april hebben wij tijdens de Energietour ons idee voor deze uitbreidingen van 11Beaufort gepitcht en interessante gesprekken gehad met de aanwezige ondernemers. We hebben hier niet alleen onze eigen ideeën kunnen delen met een groter publiek, maar hebben ook veel kunnen leren van allerlei andere duurzame ondernemers. Door in gesprek te gaan met ondernemers die hetzelfde doel – namelijk ontwikkelen in duurzaamheid – voor ogen hebben, kom je samen tot nieuwe ideeën. De FEA heeft, tijdens Expeditie Flevoland en daarbuiten, deuren voor ons geopend naar verschillende partijen die ons kunnen helpen in de uitbreiding van ons informatiecentrum. Op dit moment zijn wij bijvoorbeeld in gesprek met Provincie Flevoland over hoe zij een rol kunnen spelen in de ontwikkelingen binnen ons informatiecentrum.

Bezoek de website van 11Beaufort

Actuele projecten

Binnenkort worden hier de actuele projecten getoond.