Riet langs een sloot tijdens zonsopkomst of zonsondergang, ergens in de Noordoostpolder.

Subsidies en Regelingen

Een energiezuiniger en duurzamer thuis. Beantwoord de vragen en ontdek met welke verbeteringen je je huis energiezuiniger en duurzamer kan maken. Je ziet ook meteen wat het jou kost en oplevert. Begin nu!

Zie hieronder de subsidies en regelingen die door de Rijksoverheid en verschillende gemeentes beschikbaar zijn gesteld.

Actuele subsidies

Duurzame Monumentenlening

Gemeentelijk Open
De Duurzame Monumenten Lening is voor rijksmonumentale woningen of appartementen. Met de Duurzame Monumenten-Lening kunnen eigenaren-bewoners van een rijksmonument naast de restauratie ook energiebesparende maatregelen laagrentend financieren.

Energiebespaarlening

Gemeentelijk Open
Is een gemeentelijke duurzaamheidslening niet mogelijk? Dan kan de Nationale Energiebespaarlening misschien helpen bij uw investering in energiebesparende maatregelen.

VvE Energiebespaarlening

Gemeentelijk Open
Wilt u als VvE aan de slag met de verduurzaming van uw appartementencomplex? Dat is mogelijk met de VvE Energiebespaarlening.

Van Asbest naar Duurzaam Dak

Gemeentelijk Open
Vanuit provincie Flevoland is er een subsidieregeling “Van Asbest naar Duurzaam Dak”. De regeling is populair en er wordt flink aanspraak gemaakt op het budget.

Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF)

Gemeentelijk Open
Het krijgen van een financiering voor een duurzaam energie of energiebesparingsproject kan een uitdaging zijn; er komt veel bij kijken. Welk soort financiering heeft u nodig?