NIEUWS

16 december
Studententijd – Roy Nieuwveld
13 december
(Nog meer) duurzame stappen zetten in 2022? Dat lukt met een HBO Innovatietrainee Energie!
30 november
Partner aan het woord: Andrea Terbijhe, WUR
T-shirt met de tekst: Fouten zijn geweldig

EXPEDITIE FLEVOLAND

Expeditie Flevoland wil samen met jou Flevoland bewust(er) maken van de energietransitie. We zijn gestart met een klein kernteam van impactmakers. Mensen die op een slimme manier de communicatie, kennis en samenwerkingsverbanden rondom duurzame initiatieven versterken. Zo helpen we de energietransitie te versnellen richting een duurzame manier van samenleven.

Doe je mee? Neem contact op via info@expeditieflevoland.nl

UITDAGINGEN

Maak de energietransitie tastbaar / zichtbaar

Expeditie Flevoland daagt jou uit om met ideeën, ontwerpen of concrete voorstellen te komen die de energietransitie tot iets maken dat je aan kan raken, dat je kan zien of misschien wel horen.
Kortom: Maak de energietransitie tot iets dat je kan beleven!

De Duurzame Provincie Challenge

Expeditie Flevoland is op zoek naar slimme manieren om bewoners, ondernemers en andere partijen te helpen om stappen te zetten naar een duurzame provincie. Wil je aan de slag met een initiatief, een idee of een aanpak die hier aan bijdraagt? Doe dan mee.

De Energietour

Online gaan we samen met jou op ontdekkingsreis langs vernieuwende duurzame initiatieven en we peilen of de energietransitie bij Flevolanders leeft.

De Energietour is een dynamische show met een afwisselende mix van videoreportages op locatie, energieke tafelgesprekken, straatinterviews en live muziek! En, zoals het bij een echte tour hoort, is de locatie telkens weer verrassend…

CONTACT & NIEUWSBRIEF

    Heb je een vraag voor de Expeditie, laat het ons weten! Vul hiervoor de onderstaande velden in, deze zijn allen verplicht.

    Volg de Expeditie via