Riet langs een sloot tijdens zonsopkomst of zonsondergang, ergens in de Noordoostpolder.

Circul8.Energy

Circul8.energy focust zich op groene energie initiatieven en projecten. Wij spelen met maatwerk oplossingen in op de continue veranderende uitdagingen en kansen op de energiemarkt, samen vinden wij de oplossing. Denk hierbij aan zonneparken, groene waterstof, mobiele solar systemen en batterijopslag op kleinere tot grote schaal. Wat wij belangrijk vinden is dat wij samen met onze partners middels innovatieve projecten een bijdrage leveren aan een schonere wereld. Ons streven is het creëren van een leefbare wereld voor de generaties na ons.

In Flevoland hebben we de afgelopen jaren al meerdere zonne-energie projecten gerealiseerd. In de toekomst gaan we hier hopelijk meer projecten aan toevoegen, ons doel is om deze toekomstige projecten met een innovatief karakter te realiseren. Naast zonne-energie ligt onze grote focus op groene waterstof. Wij zien voor deze groene energiedrager een cruciale rol weggelegd in de energietransitie.

Onze ambitie is om in Flevoland nog groener te maken door groene waterstof. Dit door middel van het realiseren van een groene waterstof fabriek/centrale. Het plan is om deze groene waterstof fabriek/centrale gefaseerd te gaan bouwen tot een grootte van meer dan 200MW in de omgeving van Lelystad. De toevoer van groene energie kan worden verzekerd door het plaatselijke GDS (Smart Grid Flevoland) van EQUANS. Door het opzetten van een uitgebreid distributienetwerk, bestaande uit pijpleidingen voor industrie en (woon)wijken, tankstation/vulpunten voor de mobiliteit sector, bunkerstation voor scheepvaart en leveringen richting landbouw en bedrijven, moet deze groene energiedrager toegankelijk worden voor Flevoland en daar buiten.

Samen maken en houden wij Flevoland groen en schoon.

Bezoek de website van Circul8.Energy

Actuele projecten

Binnenkort worden hier de actuele projecten getoond.