Riet langs een sloot tijdens zonsopkomst of zonsondergang, ergens in de Noordoostpolder.

Video bewustwordingscampagne – Wij zoeken professionals!

Publicatiedatum: 29 november 2019

We willen de Flevolander bewust(er) maken van de energietransitie.  Daarom werken we aan een regionale bewustwordingscampagne voor Flevoland. 

Momenteel wordt er een team samengesteld die de campagne gaat ontwikkelen en uitrollen.  Een aantal FEA-partners zijn hier al bij betrokken. Maar we willen natuurlijk ook de kracht van ‘buiten’ benutten: de Flevolanders zelf!

Om van de campagne een groot succes te maken hebben we creatieve professionals nodig, waaronder: storytellers, marketeers, strategen en mensen die simpelweg een goed idee hebben om de campagne nog beter en sterker te maken. Om hen te bereiken hebben we een wervingsvideo gemaakt, waarin we enthousiaste professionals uitnodigen om een video-cv in te sturen naar campagne@fea.nl. Word jij warm van duurzame energie? Dan horen we graag van je!

De video wordt onder andere verspreid via Facebook en LinkedIn, en op Omroep Flevoland. Samen bereiken we natuurlijk veel meer mensen. Help jij ons om een effectief en enthousiast campagneteam samen te stellen? Deel de filmpjes dan in je netwerk!

Youtube: https://youtu.be/YigoGMRsThU

Op naar een CO₂-neutraal Flevoland in 2050!