(Nog meer) duurzame stappen zetten in 2022?

Publicatiedatum: 13 december 2021

Dat lukt met een HBO Innovatietrainee Energie! 

Hoe neem je je klanten mee met het verduurzamen van je organisatie? En je medewerkers? Hoe verander je bedrijfsprocessen of verduurzaam je de inkoop? Waar liggen kansen op het gebied van energie en klimaat? En waar risico’s?

Spelen deze vragen in jouw bedrijf of organisatie? Dan is een HBO Innovatietrainee Energie van Hogeschool Windesheim dé oplossing. En nog mooier, de trainee kan al vanaf februari 2022 bij je aan de slag.

Concrete hulp en uitvoering

De trainee begint met een afstudeertraject in jouw bedrijf of (non-profit) organisatie. Met de onderzoeksresultaten zet je meteen de volgende stappen naar het verduurzamen van je bedrijf of organisatie. Ook hier met hulp, want na het afstudeertraject blijft de trainee een jaar bij jou in dienst tijdens een traineeship.

Deskundige begeleiding en groot netwerk

De innovatietrainees Energie zijn geselecteerd op basis van hun drive en talenten en het vraagstuk van jouw bedrijf of organisatie. Windesheim neemt de zorg voor de begeleiding uit handen. Omdat Windesheim lid is van de FEA maken ze ook gebruik van een groot netwerk (ervarings)deskundigen op het gebied van energie en verduurzamen. Expeditie Flevoland helpt en adviseert.

Meer informatie

Wil je meer weten over de kosten en of wil je meteen contact opnemen? Zie dan bijgaand de flyer of neem contact op met Loraine Westerneng via info@expeditieflevoland.nl. En zoals eerder gezegd, het traject start in februari 2022. Zo’n kans om duurzame stappen te zetten en nieuw personeel te vinden kun je toch niet laten liggen?

Bekijk de informatieflyer

Volg de Expeditie via