Energietour tijdens de triatlon!

Publicatiedatum: 21 juli 2022
Almere is al vele jaren het kloppende hart van de Nederlandse triathlon, met de Challenge Almere – Amsterdam als hoogtepunt.

Op 8 september vindt de RABO Business Relay plaats, speciaal bedoeld voor bedrijventeams. Veel bedrijven en organisaties doen hieraan mee, ook jij kunt je nog aanmelden met twee fitte collega’s om ieder 380 meter te zwemmen, 7 km te fietsen en 2 km te rennen.

Vlak voor de start, verzorgen wij een bijzondere warming-up in de Food Forward VIP-tent.

Vol motiverende sprekers, duurzame initiatieven én een heuse mini-training van een gedragsexpert!

Sprekers:

  • De missie van Milieu Service Nederland is Nederland afvalvrij en CO2 -neutraal te laten ondernemen. Tijdens de Energietour vertelt de organisatie hoe jij als ondernemer je afvalinzameling kunt verduurzamen.
  • Energie Expertisecentrum Flevoland vertelt hoe ondernemers en instellingen in Flevoland met hulp van het centrum hun duurzame energieprojecten en energiebesparingsprojecten kunnen ontwikkelen, realiseren en financieren.
  • Gedragsexpert Loes Kievitsbosch van onderzoeksbureau Duwtje gunt je een kijkje in je eigen brein en in de psyche van jouw doelgroep. Want met kennis over gedrag kun je zoveel meer bereiken voor mens en maatschappij.

Programma:

Inloop                              14:45 uur

Start Energietour          15:00 uur

Afronding                       15:45 uur

Netwerken                      16:00 – 17:00 uur

RABO Business Relay: 17:00 uur

Meld je aan via Eventbrite!

Volg de Expeditie via