EEF helpt iedereen met een KvK-nummer

Publicatiedatum: 12 september 2022

Wie?

Nelleke Kleinleugenmors van Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF)

Wat is het initiatief?

EEF is een initiatief van de provincie om de energietransitie te versnellen. De consultants van de stichting helpen ondernemers, non-profit organisaties en energiecoöperaties in Flevoland bij de ontwikkeling en realisatie van hun duurzame energie- en energiebesparingsprojecten.

Wie kan bij EEF terecht?

Iedereen in Flevoland die een KvK-nummer heeft en die op zoek is naar hulp bij het ontwikkelen, realiseren en financieren van duurzame energieprojecten en energiebesparingsprojecten.

Hoe helpt EEF?

Het team van EEF bestaat uit gespecialiseerde en ondernemende consultants met een stevige basis in de duurzame energiesector. EEF helpt met financiële middelen, kennis, kunde en zet ook hun grote netwerk daarbij in.

Bedrijven

EEF ondersteunt zonder winstoogmerk of commercieel belang, het doel is simpelweg dat het project gerealiseerd wordt. Dit zijn een paar voorbeelden van bedrijven die door EEF geholpen zijn.

Scholen

EEF helpt samen met Schooldakrevolutie om scholen in de provincie te verduurzamen met het plaatsen van zonnepanelen. Hier lees je daar meer over.

Ik wil nog veel meer weten!

EEF heeft veel tips die jou helpen bij het besparen op energie. Aarzel niet en check de mogelijkheden. Meer info vind je hier.

Volg de Expeditie via