Voortaan Duurzaam

Voortaan Duurzaam is er voor bedrijven die willen verduurzamen. Ons doel is, dat u géén of nauwelijks nog energielasten heeft. Dit doen wij door middel van een eerlijk en transparant advies waarin de besparing direct zichtbaar is. Deze besparing realiseren wij samen met een aantal strategische partners en installateurs.

Het leggen van zonnepanelen is bijna vanzelfsprekend geworden, maar we kijken zeker ook naar uw warmtevoorziening, isolatie, verlichting en mogelijke aanwezigheid van asbest. In meerdere gevallen hebben we zonnepanelen-installaties uitgevoerd in combinatie met een warmtepomp, LED-verlichting en isolatie.

Onze partners zijn geselecteerd via een speciaal selectieproces op basis van betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en klantervaringen.

Daarnaast adviseren wij u over de subsidie- en financieringsmogelijkheden en ondersteunen wij u bij de aanvragen. Wij onderscheiden ons doordat we onze klanten bijstaan tijdens het gehele traject. Wij zorgen ervoor dat u niets hoeft te doen.

Bezoek de website van Voortaan Duurzaam

Actuele projecten

Binnenkort worden hier de actuele projecten getoond.