Riet langs een sloot tijdens zonsopkomst of zonsondergang, ergens in de Noordoostpolder.

Pastoor Consult

Pastoor Consult is een onderscheidend verbinder, adviseur en bemiddelaar op het gebied van nieuwe energie en circulaire grondstoffen. We denken graag mee over de productie en toepassing van alternatieve secundaire brandstoffen. Onze kennis en expertise ligt binnen de in- en verkoop van deze circulaire reststoffen. In samenwerkingen profiteren we van ons grote internationale netwerk, waardoor kwaliteit en bereik gegarandeerd is.

Naast grote internationale samenwerkingen is Pastoor Consult ook lokaal actief, onder andere in Flevoland. Zo zijn we leverancier van grondstoffen, zoals biomassa en glycerine voor de biogasproductie. Daarnaast voeren we onderzoeken uit naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een warmtenet op basis van restwarmte, afkomstig van grote industrieën uit Lelystad. Tevens zijn we bezig met de ontwikkeling van en de mogelijkheden rondom het inkopen van groene lokale elektriciteit en groen lokaal gas voor BKL leden.

Als vertegenwoordiger van VNONCW op het gebied van energie is eigenaar Geert Jan Pastoor lid van de Adviesraad RES (Regionale Energie Strategie) in het kader van het Klimaat akkoord.

Kortom, onze expertise is breed en behelst onder andere kennis over duurzame nieuwe energie, biomassa, groengas, recycling, circulariteit en energy from waste.

Meer weten, bezoek onze website www.pastoorconsult.nl.

Bezoek de website van Pastoor Consult

Actuele projecten

Binnenkort worden hier de actuele projecten getoond.