Riet langs een sloot tijdens zonsopkomst of zonsondergang, ergens in de Noordoostpolder.

LED.Energy

Led.Energy is importeur van professionele Led verlichting. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze verlichting moet aan hoge eisen voldoen, laag wattage, hoge lumen opbrengst, zo ook de mate van afbreekbaarheid en hergebruik van de armaturen en de afkomst. Van intelligente openbare verlichting, sport verlichting, industriële en office tot specifieke verlichting voor de chemische, voedsel en medische industrie. Alle verlichting voor bedrijven hebben wij in huis.

LED.Energy werkt samen met OTG.Energy. Samen zetten zij zich in om bedrijven te  helpen bij het nemen van energie bezuinigende maatregelen en volledig over te gaan op 100% hernieuwbare energie. Daarvoor hebben wij het “Energy Experience Center” in Zeewolde gebouwd.

Onze samenwerking is ontstaan met het idee om bedrijven te helpen met het nemen van energiebesparende maatregelen door middel van het plaatsen van LED verlichting. Als dat gebeurd is kijken wij hoeveel energie er nog gebruikt wordt. Aan de hand daarvan berekenen wij wat een ondernemer nodig heeft voor een juiste micro grid, om zo onafhankelijk van het net op 100% hernieuwbare energie te kunnen functioneren.

In het “Energy Experience Center” hebben wij drie sferen gecreëerd om toepassingen van Led verlichting te kunnen laten zien. Daarnaast hebben wij een micro grid gebouwd zodat wij los van het net ons bedrijf kunnen laten draaien. Bij het bouwen van onze micro grids sluiten wij geen hernieuwbare energiebron uit. Wij wekken onze energie op, slaan het op en gebruiken het wanneer wij het nodig hebben.

Daarnaast willen wij het energie netwerk slimmer maken. De teruglevercapaciteit aan het energienet in Flevoland is nu al beperkt. Dit probleem kan al deels getackeld worden door veel meer micro grids te bouwen voor MKB’ers en bij nieuwbouw micro grids te bouwen.

Wij vinden het heel leuk om mensen te ontvangen in ons “Energy Experience Center”. Voel je vrij om, onder het genot van een hapje en een drankje, een kijkje te komen nemen en je te laten informeren over de mogelijkheden. Aanmelden kan via onze websites.

Bezoek de website van LED.Energy

Actuele projecten

Binnenkort worden hier de actuele projecten getoond.