Riet langs een sloot tijdens zonsopkomst of zonsondergang, ergens in de Noordoostpolder.

ENGIE

De wereld om ons heen verandert. We bewegen ons in snel tempo in de richting van een CO2-neutrale, 100% duurzame en digitale generatie. In deze allesomvattende energietransitie nemen de circa 6.200 medewerkers van ENGIE Nederland consumenten, instellingen en bedrijven aan de hand.

ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. Met slimme innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige smart building oplossingen, en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie (wind- en zonne-energie, WKO, groengas, geothermie en waterstof) spelen wij op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving.

Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen.

Bezoek de website van ENGIE

Actuele projecten

Duurzame gebiedsontwikkeling Flevokust Haven / Maxima-centrale

ENGIE, Provincie Flevoland, en meer
Initiatiefnemers Engie, gemeente Lelystad en de Provincie Flevoland hebben op 7 februari 2019 gezamenlijk een intentieovereenkomst getekend om te komen tot een duurzame gebiedsontwikkeling van de...
warmte icoon windenergie icoon zonnestroom icoon