Riet langs een sloot tijdens zonsopkomst of zonsondergang, ergens in de Noordoostpolder.

Business in Wind

Business in Wind

De ontmanteling van windturbines naar een hoger niveau brengen; Business in Wind is op koers!

De afgelopen jaren is er een flinke repowering gaande en worden vele windturbines vervangen voor nieuwe en grotere. Business in Wind koopt, demonteert en verkoopt deze windturbines wereldwijd. Om het proces van demontage aantoonbaar op een hoger niveau te brengen is Business in Wind ISO gecertificeerd.

Circulariteit

Ons doel is om zoveel mogelijk windturbines een tweede leven elders op de wereld te geven. Business in Wind werkt hierin samen met een kern van vaste en kundige bedrijven. Voor ons draait alles om een goede voorbereiding, logistiek en efficiency. Is een windturbine niet herplaatsbaar dan zoeken we naar verantwoorde manieren om alle onderdelen te recyclen. Het investeren en optimaliseren van de circulaire economie staat bij Business in Wind hoog in het vaandel!

Professionaliseringsslag

Business in Wind opereert in een opkomende markt waarin we te maken hebben met verschillende technieken waarvan veel informatie (handleidingen etc.) niet meer beschikbaar is. Als bedrijf heb je daarom processen en duidelijke aanpak nodig om professioneel en veilig te kunnen werken.

Business in Wind heeft de volgende certificaten in huis; ISO 9001 -Kwaliteitsmanagementsysteem, ISO 14001 – Milieumanagement en ISO 45001 – Gezond en veilig werken.

ISO certificering maakt aantoonbaar dat een organisatie in staat is processen, producten en diensten continu te evalueren en te verbeteren. Naast het feit dat steeds meer opdrachtgevers en leveranciers een ISO certificaat als eis stellen, zoals bij aanbestedingstrajecten, biedt ISO certificatie grote meerwaarde voor een eigen organisatie.

Wanneer een organisatie ISO gecertificeerd is, wil dat dus zeggen dat er voor 100% voldaan wordt aan alle eisen van de betreffende internationale norm.

Beweging in wind

“Al onze activiteiten zijn gebaseerd op gemotiveerde professionele mensen om projecten voor alle partijen op een veilige en prettige manier te realiseren. Weloverwogen en gezamenlijk een project beoordelen in welke fase dan ook. Voorafgaand aan de uitvoering de risico’s juist inschatten, de planning doorspreken en voor iedereen een veilige werkplek creëren. Dit alles is en zal altijd ons streven zijn!” aldus Wim Robbertsen die vanaf 2018 aan het roer van Business in Wind staat.

‘Met plezier in je werk, is veiligheid en kwaliteit geen probleem’

Bezoek de website van Business in Wind

Actuele projecten

Binnenkort worden hier de actuele projecten getoond.