Riet langs een sloot tijdens zonsopkomst of zonsondergang, ergens in de Noordoostpolder.

BOL Van Staveren

BOL van Staveren is een groothandel op het gebied van (duurzame) brandstoffen, smeerolie, propaan en installaties. Onze afnemers zijn o.a. agrariërs, transportbedrijven, loonbedrijven, aannemers, grondverzet, gemeenten, industrie en garages gevestigd in Midden- en Noord Nederland.

Het is ons doel bij te dragen aan een duurzame energievoorziening voor nu en komende generaties. Door transparant handelen en kennis te delen fungeren wij als partner in de transitie rondom de vraag naar en distributie van energieproducten. Zo werken wij iedere dag aan een betere toekomst.

Polderpioniers, gevestigd op het ‘nieuwe land’ met landelijke distributie dekking

* Meer dan 135 jaar aan kennis en ervaring
* BOL van Staveren is voortgekomen uit de samenwerking van twee familiebedrijven per 1 januari 2019:
* BOL Handelsonderneming (Dronten)
* Van Staveren (Emmeloord)
* Eigenaar van Gascentrum Noord Nederland (GNN) en Brandstof- en Gastechniek (BG-Techniek)

* Aandeelhouders eigenaren van 70+ tankstations in Midden- en Noord Nederland (kans: vraag en aanbod bij elkaar brengen van duurzame groene opgewekte energie in Flevoland)

Missie

Wij leveren op een verantwoorde en duurzame wijze energiedragers en smeermiddelen tegen concurrerende voorwaarden en zijn kennispartner in de energietransitie. BOL van Staveren levert (duurzame) brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten. Continue uitbreiden van onze product- en marktkennis maakt ons niet alleen leverancier van, maar ook kennispartner in de producten die wij leveren.

Visie

* Door de continue veranderende vraag naar (duurzame) brandstoffen, energie en smeermiddelen groeit de behoefte naar kennis over deze producten.
* Nieuwe technologie zorgt voor een continue veranderende en afnemende vraag naar fossiele brandstoffen.
* Daarmee is een sterke groei in de behoefte naar kennis in de energietransitie gaande. Een combinatie van product- en technische kennis is dus vereist.

Wij maken graag samen de omschakeling van fossiel naar duurzaam en zetten in op groene waterstof en de distributie ervan.

Graag kennismaken? Neem contact op met onze Energietransitie Manager; Quérine Arens- van Osch.

Bezoek de website van BOL Van Staveren

Actuele projecten

Binnenkort worden hier de actuele projecten getoond.