Riet langs een sloot tijdens zonsopkomst of zonsondergang, ergens in de Noordoostpolder.

Verduurzamen van je onderwijsinstelling?

Publicatiedatum: 5 oktober 2022

Werkt u voor een onderwijsinstelling in het mbo, hbo of wo? En bent u geïnteresseerd in de verduurzaming van uw onderwijsvastgoed? Meld u dan aan voor het Webinar verduurzaam uw mbo, hbo of wo vastgoed op donderdag 13 oktober 2022, van 11:00 tot 12:00 uur.

Waarom dit webinar?

In het mbo, hbo en wo is de instelling vaak grotendeels zelf verantwoordelijk voor de verduurzaming van het vastgoed. U krijgt als instelling te maken met allerlei uitdagingen, maar ook met kansen. Tijdens dit webinar hoort u meer over de mogelijkheden om uw vastgoed duurzaam en toekomstbestendig te maken. En zo ook te besparen op (energie)kosten.

Webinar verduurzaam uw mbo, hbo of wo vastgoed (rvo.nl)

Wat kunt u verwachten?

Tijdens het webinar hoort u ervaringen van andere onderwijsinstellingen die hun vastgoed hebben verduurzaamd. Verschillende sprekers gaan met elkaar in gesprek en u kunt vragen stellen via de live chat. De sprekers komen van onder andere HBO Aeres, Hogeschool Almere en MBO Noorderpoort. Kunt u op 13 oktober niet live meedoen? Meld u dan toch aan. U ontvangt dan na het webinar een terugkijklink.

Meld u aan!

U kunt zich aanmelden voor het webinar tot 12 oktober 2022. Deelname aan het webinar is gratis.