Riet langs een sloot tijdens zonsopkomst of zonsondergang, ergens in de Noordoostpolder.

Uitnodiging: FEA Inspiratiereis en Netwerkborrel – Donderdagmiddag 16 november

Publicatiedatum: 3 november 2023

Inspiratiereis en netwerkborrel (donderdagmiddag 16 november 13:00 - 17:30) - Meld je direct aan!


Vanuit de FEA organiseren we donderdagmiddag 16 november de tweede inspiratiereis van dit jaar. Aansluitend is er een netwerkborrel met de nieuwe voorzitter Harold Hofstra (tevens Gedeputeerde Energie, Provincie Flevoland) en relatiemanager Sjaak Louwerse.Tijdens de inspiratiereis gaan we op bezoek bij het duurzame productiebedrijf Picomel Nutrition B.V. in Zeewolde. Het bedrijf dat babyvoeding produceert heeft haar energiehuishouden tot in de puntjes geregeld (van energiebesparing tot -management) met bekende en nieuwe technieken. Het bedrijf heeft hier zelfs een ‘BREEAM-NL Excellent’ certificering voor toegekend gekregen en is vanaf volgend jaar bijna geheel energieneutraal in haar bedrijfsvoering. Eigenaar Jan Kees Verhagen zal via een presentatie en rondleiding alles vertellen over hoe hij hiertoe gekomen is. Meer over het bedrijf kun je hier lezen.

Praktische informatie


Je kunt je zowel opgeven voor de inspiratiereis (13:00 – 16:15) als netwerkborrel (16:30 – 17:30); of apart. Beiden worden georganiseerd bij het Provinciehuis Flevoland te Lelystad met inloop bij de foyer (incl. vervoer naar Zeewolde).

Voor de inspiratiereis is er momenteel plek voor 20 deelnemers; deze is momenteel vol. Mocht je als bedrijf interesse hebben mail dan naar energieagenda@flevoland.nl dan kijken we wat er mogelijk is.

Meld je aan voor de inspiratiereis en/of netwerkborrel