Riet langs een sloot tijdens zonsopkomst of zonsondergang, ergens in de Noordoostpolder.

EEF Checklist en achtergrond energieregelgeving

Publicatiedatum: 13 mei 2022

Zowel in Nederland als Europa gelden wettelijke verplichtingen voor de duurzaamheid van vastgoed en gebouwen. Wanneer een pand niet aan de huidige eisen voldoet, zitten hier juridische en financiële risico’s aan vast. Voldoet uw pand of vastgoed aan de energieregelgeving? Met de ’EEF Checklist en Achtergrond Energieregelgeving’ bieden we u in slechts enkele stappen inzicht in de huidige status. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en loopt u geen onnodige financiële en juridische risico’s. Daarnaast geeft het document u ook inzicht in de inhoud en achtergrond van de energieregelgeving. Wilt u hulp bij het nalopen van de checklist of voldoet u niet aan de energieregelgeving? Bij het Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) helpen we u graag!

Helpen met kennis

Naast de ’EEF Checklist en Achtergrond Energieregelgeving’, bieden wij in onze EEF-kennisbank diverse documenten met praktische informatie en inspiratie over het ontwikkelen, realiseren en financieren van duurzame energie- en energiebesparingsprojecten. Wilt u zelf aan de slag met een verduurzamingsproject? Bij EEF staan we voor u klaar met advies en ondersteuning op maat. We maken ‘energieplannen voor besparing’ of stellen samen met u een business case op. Ook kunnen wij de implementatie van verduurzamingsmaatregelen volledig voorbereiden en managen.

Financiering

Heeft u hulp nodig bij de financiering van een verduurzamingsproject? EEF biedt hulp in de vorm van een standaard- of maatwerk financiering. Of we financieren de voorbereidingskosten van uw project met de EEF verduurzamingsvoucher.

Benieuwd wat EEF voor u kan betekenen?

Heeft u vragen, ideeën of een concreet project waarbij u advies van EEF kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag! Bel vrijblijvend met een van onze adviseurs op 085 019 6282 of stuur een e-mail naar info@eef-flevoland.nl.