Riet langs een sloot tijdens zonsopkomst of zonsondergang, ergens in de Noordoostpolder.
Witte header overlay desktop Witte header overlay mobiel

05 okt 2019 | Event Wonen & Leven

De Meerpaal, Dronten | 10:00 - 16:00

Duurzaam in Dronten 

Op 5 oktober 2019 vindt in De Meerpaal (Dronten) het Event Wonen & Leven – Duurzaam in Dronten – plaats. Tussen 10.00 en 16.00 zullen meer dan 50 standhouders zich presenteren op diverse ‘duurzame’ gebieden. Toegang is gratis.

Woonbeurs

Omdat energie en duurzaamheid op dit moment voor de woonconsument zeer actuele thema’s zijn, heeft de gemeente Dronten er voor gekozen de Woonbeurs die de afgelopen jaren afzonderlijk werd georganiseerd, onderdeel te laten uitmaken van het event.

Energiemarkt

NMFF / Het Energieloket organiseert een energiemarkt. Veel energie initiatieven, gemeenten en aanbieders zijn actief om duurzaam wonen mogelijk te maken. Het Energieloket heeft een grote verscheidenheid aan ondernemers uitgenodigd voor de energiemarkt. Zij bieden een aanbod voor:

  • Slim wonen met nieuwste energie-gadgets (monitors, zuinigste huishoudelijke apparaten, slimme tuinverlichting, het nieuwe inductie koken enzovoorts).
  • Zuinig wonen (aan de slag met isoleren, glas, zonnepanelen, bureaus voor op-maat-energie-advies/EPA-scans).
  • Aardgasloos wonen (techniek die helpt voor aargasloos verwarmen, solar-freezer, infrarood enzovoorts).
  • Subsidies en leningen (duurzaamheidslening, asbest/pv-lening, initiatieven subsidie, landelijke subsidies, aanbod van financiele instellingen, zoals hypotheken en leningen.

En meer….

Er is nog veel meer te doen tijdens het Event Wonen & Leven. Nieuwsgierig naar het volledige programma? Kijk op https://www.eventwonenleven.nl/

Andere evenementen

26 Mar
EnergyShot in het Experience Center
17 Mar
Startbijeenkomst HCA
10 Mar
FEA Café: Energieopslag in Flevoland
12 Feb
Conferentie ‘Groene Transportbrandstoffen voor Duurzame Logistiek’
06 Feb
De Nationale Waterstof dag
23 Jan
EnergyShot in het Energy Experience Center