Riet langs een sloot tijdens zonsopkomst of zonsondergang, ergens in de Noordoostpolder.

Nieuwe FEA partner: Smart Energy Concepts

Publicatiedatum: 11 oktober 2019

Het netwerk is uitgebreid met een ambitieuze nieuwe partner 

Wat doet Smart Energy Concepts, en wie zijn de ondernemers achter deze organisatie?

“Wij zijn verheugd dat we ons als nieuw lid van FEA aan het netwerk kunnen en mogen voorstellen. Ons bedrijf heeft de naam ‘Smart Energy Concepts’. En dat geeft ook direct aan wat we doen en waar we goed in zijn. We helpen zowel particulieren als bedrijven om slimmer met energie om te gaan. We werken aan concepten voor verduurzaming, energie besparing en of om zelf energie op te wekken. Dat blijft niet alleen een concept, we zorgen ook voor de uitvoering. Het is ons streven en onze uitdaging om zo dicht mogelijk bij de nul energie te komen. Dat zal in veel gevallen beginnen met een logisch stappenplan waar de eerste stappen isolatie en zonne-energie kunnen zijn. Zonnestroom en isolatie zijn in ieder geval twee maatregelen die nu al geld opleveren, waardoor vervolgstappen voor verwarming en verlichting logisch worden. Verduurzaming is in onze concepten belangrijk maar we vinden vooral dat het effect moet hebben in de vorm van een financiële besparing en CO2 reductie.”

Energie bundelen

“Smart Energy Concepts bestaat uit de twee ondernemers Robin Schardijn en Paul Borrias. Beiden al langere tijd actief in de energiebesparingsmarkt en zonne-energie. Dit jaar hebben we de koppen bij elkaar gestoken en de activiteiten gebundeld omdat we denken samen sneller en effectiever naar een duurzame omgeving te kunnen komen. Onze focus ligt op Lelystad en omgeving omdat we zien en ervaren dat hier voldoende te doen is, Flevoland is ons volgende doel. Wij zijn gevestigd in het centrum van Lelystad aan de Agorabaan 15, een locatie waar iedereen gemakkelijk langs kan komen voor een idee of een berekening. Vanzelfsprekend ontvangen we hier ook graag de leden van het FEA netwerk.”

Uitbreiding van het netwerk

“Wij zien het FEA als een welkome uitbreiding van ons netwerk op het gebied van verduurzaming. We hopen in het netwerk nieuwe ideeën op te doen en natuurlijk ook leuke mensen te ontmoeten die actief zijn met verduurzaming en de uitdagingen die daarbij komen kijken. Daarnaast geloven we er stellig in dat het energie bespaart als we krachten en kennis met elkaar kunnen delen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor het FEA. We zien uit naar een nadere kennismaking en zullen elkaar vast binnenkort treffen op een van de bijeenkomsten.”

Lees meer over Smart Energy Concepts